Invisalign

Hvordan virker Invisalign?

 

Med Invisalign behøver det ikke være så komplisert å få det smilet du alltid har drømt om. Faktisk behøver det nesten ikke å ha innvirkning på ditt daglige liv i det hele tatt.

 

Invisalign retter opp tennene med en serie med nesten usynlige, uttakbare reguleringsskinner som er spesialtilpasset din tenner for komfort. Du vil bytte hver reguleringsskinne hver fjortende dag og tennene dine vil bevege seg, litt etter litt og uke etter uke, mot den endelige stillingen.

 

Komfortable, gjennomsiktige og uttakbare - Invisalign forandrer smilet uten å forstyrre livet ditt. Dette er noe over 4 millioner mennesker i hele verden allerede har funnet ut.

Hvordan gjør man det?

 

Ved hjelp av røntgen, fotografier og avtrykk fremstiller jeg en virituell 3D modell av ditt tannsett. Deretter bli en detaljert behandlingsplan satt opp i samarbeid med et Invisalign team. Vi bruker den tredimesjonale modellen til å flytte tenner dit vi ønsker og planlegger i detalj hvor vi ønsker å ende etter behandling.

 

 

 

Jeg kan så vise deg en film som viser serien av bevegelser tennene dine skal gå gjennom i løpet av behandlingen. Da kan du se hvordan tennene forventes å se ut etter endt Invisalign-behandling før du begynner.

Når du begynner din Invisalign-behandling, vil du bruke hvert sett med tilpassede reguleringsskinner i to uker. Etter hvert som du går gjennom serien med reguleringsskinner, vil tennene dine bevege seg litt etter litt mot den endelige stillingen.

Ettersom Invisalign reguleringsskinner kan fjernes når som helst under behandlingen, kan du spise det du vil, holde god munnhygiene og velge å fjerne dem en kort stund i spesielle tilfeller som et bryllup eller et viktig møte. Livsstilen din forblir intakt.

Invisalign® behandler en rekke tannstillingsproblemer, fra mindre tannbevegelse til mer kompliserte tilfeller.

 

 

Uansett hva problemet er, vil resultatet være et nytt og jevnere smil.

 

 

 

  • Trangstilte tenner forekommer når det er for liten plass i kjeven til at alle tennene får naturlig plass.

 

  • For stort mellomrom forekommer når det er ekstra plass i kjeven.

 

  • Kryssbitt forekommer når over- og underkjeven er feiljustert med hverandre. Det får vanligvis en eller flere av tennene i overkjeven til å bite på innsiden av tennene i underkjeven, og det kan forekomme både foran i munnen og/eller på sidene.

 

  • Dypt bitt forekommer når overtennene ligger vesentlig utenfor undertennene.

 

  • Underbitt forekommer når undertennene stikker lenger frem enn overtennene. Dette skyldes vanligvis at overkjeven er undervokst, at underkjeven er overvokst eller begge deler.

 

 

 

 

Invisalign er beregnet på å behandle en rekke tannstillingsproblemer, fra mindre tannbevegelse til mer kompliserte tilfeller. Hvis smilet ditt ikke er det du vil ha, kan du kontakte meg og finne ut om Invisalign kan virke for deg.

 

Marion Ravn er en vakker jente med et nydelig smil, men hun ønsket noen små justeringer som vi ordner med Invisalign.

 

 

Konsultasjonstime for Invisalign kr 600,-

tlf: 22 83 39 92

KONTAKT

Knut Klette & C0

Klingenberggt 7, 0161 Oslo

Tel: 22 83 39 92

mob 41 21 45 05

Tannlegeklette

Google +

© Copyright 2015. All Rights Reserved.